
«ن وَالقَلَمِ وَ ما یَسْطُرُونَ؛ سوگند به قلم و آنچه مینویسند.» ... به نام خداوند لوح و قلم - حقیقت نگار وجود و عدم - خدایی که داننده ی رازهاست - نخستین سرآغاز آغازهاست ... وبگاه پیک ایران با محوریت موضوعات مختلف در شبکه های اجتماعی بنا شده و هدف اصلی آن اشتراک گزاری اطلاعات برای استفاده شما عزیزان میباشد. ... مرحبا ای پیکِ مشتاقان بگو پیغام دوست / تا کنم جان از سرِ رَغبت فدای نام دوست! حافظ
تبادل لینک هوشمند
ابتدا ما را با عنوان پایگاه رسانه ای پیک و آدرس peykiran.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته.
در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
امام باقر(علیه السلام) فرموده است: چون نمازگزار به نماز مى ایستد براى او سه خصلت است: فرشتگان او را از جاى پاهایش تا آسمان احاطه مى کنند، و از آسمان بر فرق سرش رحمت و نیکى فرو مى ریزد و فرشته اى بر او گماشته مى شود و ندا مى دهد اگر نمازگزار بداند با چه کسى مشغول مناجات است خسته و تافته نمى شود. (روضة الواعظین)
نمازمان قضا نشود!!
نماز قضا داشتن در زندگی اثرات بدی دارد. در این باره این داستان خالی از لطف نیست:
مرد تاجری تصمیم داشت برای تجارت به سفر برود. به همین منظور خدمت امام صادق (علیه السلام) رسید و درخواست استخاره ای کرد، استخاره اش بد آمد، آن را نادیده گرفت و به سفر رفت، اتفاقا به او خوش گذشت و سود فراوانی هم برد اما ار آن استخاره در تعجب بود.
...
...
...

سالها بود خانواده منتظر بازگشت عزیزشان بودند. در یکی از روزها خواهر شهید «ملاحسنی» بر سر مزار شهید احمد پلارک (شهیدی که از مزارش بوی عطر پراکنده میشود)
در قاب بالای سر مزار در یک عکس برادر خود را کنار شهید پلارک می بیند که بالای سرش علامت ضربدری وجود دارد.
پس از بررسی، خانواده شهید پلارک را جویا میشود. خانواده ایشان میگویند شهید پلارک هر کدام از دوستانش که به فیض شهادت نائل می شد بالای سرش یک ضربدر میزد.
معلوم شد که شهید ملاحسنی از دوستان و همرزمان شهید پلارک بوده است.
خواهر شهید ملاحسنی شهید پلارک را به بیبی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) قسم میدهد که به برادرم بگو یک نشانهای چیزی از خودش به ما بدهد.
این خواهر دل شکسته و چشم انتظار برادر شهید مفقودالاثر خود را در خواب می بیند و او به خواهرش میگوید: «نمی خواهی مرا ببینی؟ من که برای دیدار شما آمده ام.
خواهرش میگوید: کی؟ شهید ملاحسنی به او می گوید: «در پارک نهج البلاغه سه شهید دفن کرده اند؛ قبر وسطی مربوط به من است.
خواهر از خواب بلند میشود و تعجب میکند این چه خوابی است که بعد از 27 سال برادر شهیدش به خواب او میآید.
در شب بعد مجدداً شهیدملاحسنی به خواب خواهرش میآید و میگوید:«نمی خواهی مرا ببینی؟ من منتظرت هستم.» و مشخصات جنازه بی سر قبر وسط را به او میدهد.
خواهر این شهید صبح اقدام به پرس وجو میکند و مطلب را با سپاه درمیان میگذارد. پس از بررسی و یافتن همرزمان شهید و نحوه شهادت او، قبر شهید مورد تایید قرار میگیرد.

❤هنگام سکسکه تا جایی که میتوانید نفس خود را حبس کنید و بعد به آرامی تنفس کنید .
❤اگر در جاده به دنبال ناهار یا شام هستید ، از جایی که کامیون ها نگه داشته اند غذا بخورید .
❤در مذاکرات تلفنی مهم ایستاده صحبت کنید ترشح آدرنالین بیشتر تسلط شما را بالا می برد .
❤بچه دارشدن بعد از سی و سه سالگی موجب طول عمر زنان می شود .
...
...
...

ابوالوفا محمّد بوزجانی یا ابوالوفا محمّد بوژگانی (نام کامل: ابوالوفا محمد بن محمد بن یحیی بن اسماعیل بن عباس) (۳۲۸-۳۸۸ هجری قمری) ریاضیدان و منجم بزرگ ایرانیاست در دوران طلایی اسلام بوده است. وی در تاریخ ۲۱ خرداد ۳۱۹ هجری شمسی در شهر تاریخی بوژگان از توابع شهرستان تربت جام در استان خراسان رضوی بدنیا آمد. او تحصیلات ریاضی خود را نزد خانواده آموخت و به نیشابور رفت. سپس در سال ۳۴۸ به عراق که در آن زمان پایتخت خلافت شرقی بود، سفر کرد و تا پایان عمرش در آنجا زندگی کرد. در عراق بصورت آخرین نمایندهٔ برجستهٔ مکتب ریاضی-نجومی در آمد و به تالیف کتابهای مهم خود پرداخت و با همکارانش در رصدخانهٔ بغداد به رصد مشغول شد.
او روشهای محاسبهای را که بازرگانان، کارمندان دوایر مالیه و مساحان زمین در شرق اسلامی در کارهای روزمرهٔ خود بکار میبردند، به نحوه منظم مدون ساخت و همچنین روشهای متداول را اصلاح کرد و بعضی از روشهای ناصحیح را نیز مورد انتقاد قرار داد. بعنوان مثال، پس از بیان آنکه مساحان، مساحت هر نوع چهار ضلعی را با ضرب کردن نصف مجموع اضلاع مقابل در یکدیگر بدست میآورند، خاطرنشان میسازد که این نیز اشتباهی آشکار و غلطی مسلم است.
...
...
...

(هُنَّ لِبَاسٌ لَّکُمْ وَ أَنْتُمْ لِبَاسٌ لَّهُن: بقره/187)
آنان لباس شما هستند و شما لباس آنها
در تشبیه همسر به لباس لطایفى نهفته است، که در این مطلب به هشت مورد از آن اشاره می شود:
❤ 1. لباس باید در اندازه، طرح، رنگ و جنس مناسب انسان باشد، همسر نیز باید کفو انسان و متناسب با فکر، فرهنگ و شخصیّت انسان باشد.
❤ 2. لباس، مایه ى زینت و آرامش است، همسر وفرزند نیز مایه ى زینت و آرامش خانواده اند.
❤ 3. لباس، عیوب انسان را مىپوشاند، هریک از زن و مرد نیز باید عیوب و نارسایى هاى یکدیگر را بپوشانند.
❤ 4. لباس انسان را از سرما و گرما حفظ میکند، وجود همسر نیز کانون خانواده را گرم و زندگى را از سردى میرهاند.
❤ 5. نداشتن لباس، مایه ى رسوایى است؛ نداشتن همسر نیز بستر انحراف است.
❤ 6. در هواى سرد، لباس ضخیم ودر هواى گرم، لباس نازک استفاده مىشود، هر یک از دو همسر نیز باید اخلاق و رفتار خود را متناسب با شرایط روحى طرف مقابل تنظیم کند؛ اگر مرد عصبانى است، زن با لطافت با او برخورد کند و اگر زن خسته است، مرد با او مدارا کند.
❤ 7. انسان باید لباس خود را از آلودگى حفظ کند، هر یک از دو همسر نیز باید دیگرى را از آلوده شدن به گناه حفظ نماید.(تمثیلات تفسیر نور، ص: 27)
❤ 8. این تعبیر نهایتا ارتباط معنوى مرد و زن و نزدیکى آنها را به یکدیگر و نیز مساوی بودن آنها را در این زمینه کاملا روشن میکند، زیرا همان تعبیر که در باره مردان آمده، بدون هیچ تغییر در باره زنان هم آمده است.(برگرفته از تفسیر نمونه)

خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 90
بازدید هفته : 2039
بازدید ماه : 2191
بازدید کل : 61098
تعداد مطالب : 1264
تعداد نظرات : 15
تعداد آنلاین : 1