
«ن وَالقَلَمِ وَ ما یَسْطُرُونَ؛ سوگند به قلم و آنچه مینویسند.» ... به نام خداوند لوح و قلم - حقیقت نگار وجود و عدم - خدایی که داننده ی رازهاست - نخستین سرآغاز آغازهاست ... وبگاه پیک ایران با محوریت موضوعات مختلف در شبکه های اجتماعی بنا شده و هدف اصلی آن اشتراک گزاری اطلاعات برای استفاده شما عزیزان میباشد. ... مرحبا ای پیکِ مشتاقان بگو پیغام دوست / تا کنم جان از سرِ رَغبت فدای نام دوست! حافظ
تبادل لینک هوشمند
ابتدا ما را با عنوان پایگاه رسانه ای پیک و آدرس peykiran.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته.
در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
پیرمردی توحرم به جوانی گفت:
سواد ندارم برایم زیارتنامه بخوان...
جوان شروع کرد به خواندن ،
سلام دادبه معصومین تا امام حسن عسکری( ع )...
جوان پرسید:
امام زمانت را میشناسی؟
پیرمرد جواب داد:
چرانشناسم؟
گفت:
پس سلام کن.
مرد دستش را روی سینه اش گذاشت :
"السلام علیک یا حجه بن الحسن العسکری"...
جوان لبخند زد وگفت :
"وعلیک السلام ورحمه الله وبرکاته"
مبادا امام زمان کنارمان باشد واورا نشناسیم...
این هفته هم بی شما سر شد....
*اللهم عجل لولیک الفرج*

شریعتی در سال ۱۳۱۲ در مزینان سبزوار به دنیا آمد و در سال ۱۳۳۳ دیپلم ادبیات می گیرد .
در سال ۱۳۳۷ از دانشکده ادبیات مشهد با رتبه اول فارغ تحصیل می شود و با پوران شریعت رضوی ازدواج می کند و همچنین کتاب ابوذر غفاری را ترجمه می کند و همچنین تاریخ تکامل فلسفه را نوشته است .
علی در سال ۱۳۳۸ با بورسیه دولتی شاگرد اولی به فرانسه اعزام می شود و در یکی از اصیل ترین محلات پاریس ساکن می شود او می گفت (من می خواهم هم روح و زندگی اجتماع اروپایی را بشناسم )
او در مدرسه الیانس فرانسه آموخت و به ترجمه (نیایش) الکسیس کارل مشغول شد.
البته بیشتر افراد به اشتباه فکر می کنند رشته تحصیلی شریعتی جامعه شناسی است رشته تحصیلی شریعتی تاریخ است ، سپس در دانشگاه سوربن ، در رشته قرون وسطی و تاریخ اسلام ادامه تحصیل می دهد و دکترا می گیرد و کلاس های جامعه شناسی را می گذارند.
آن گاه تلاش می کند تا با مکاتب فکری مختلف آشنا شود و نقدها و نظریه های مربوط به هر کدام را بیاموزد و عمق آنها را دریابد.در سال ۱۳۴۴ به ایران به ایران باز می گردد و در مرز دستگیر می شود.
در سال ۱۳۴۵ استاد تاریخ دانشگاه مشهد می شود در سال ۱۳۴۷ آغاز سخنرانی ها در حسینه ارشاد در سال ۱۳۵۱ حسینه ارشاد بسته و سخنرانی هایش ممنوع میشود بعد از آن ۱۸ ماه در زندان انفرادی زندانی می شود ، خانه نشین می شود و آغاز دوره ای سخت از زندگی در تهران و مشهد آغاز می شود .
بنیانی که او پی افکند ،آنچنان بود که چاپ کتبش ممنوع شد و داشتن آنها مصداق جرم بود تا حدی که دایره شریعت شناسی در ساواک تشکیل شد .
کتاب های علی شهرتی جهانی یافت و اکثر فعالان جهان سوم نوشته های او را ترجمه کرده و در سطح وسیعی منتشر می کنند .
در سال ۱۳۵۶ مهاجرت به اروپا و شهادت ،علی ممنوع الخروج می شود اما خوشبختانه همه او را به نام علی شریعتی می شناسند ولی گذر نامه اش به نام علی مزینانی است .
ابتدا به بلژیک و از آنجا به انگلیس می رود و به صورت مشکوکی جان می سپارد حکومت ایران تلاش می کند تا او را به ایران منتقل و در حرم امام رضا به خاک بسپارد ،
اما انقلابیون به یاری امام موسی صدر جنازه اش را به سوریه می برند تا در کنار حرم حضرت زینب آرام گیرد و بزرگترین انقلابیون ایران و جهان اسلام بر مزارش حاضر می شوند.
یادش گرامی باد.

اﻭﻟﻴﻦ ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ (ﻉ) ﺭﻭﺯﻩ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ﻫﻤﻪ ﺍﻫﻞ ﺑﻴﺖ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﺳﻔﺮﻩ ﺟﻤﻊ ﺷﺪﻧﺪ؛ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺍﻛﺮﻡ (ﺹ) ﺭﻭ ﺑﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: تو ﺣﺴﻴﻦ ﺟﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺭﻭﺯﻩ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻛﻦ. ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ:
ﺟﺎﻳﺰﻩ ﻣﻦ ﭼﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪﺑﻮﺩ؟
ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: ﻧﺼﻒ ﻣﺤﺒﺘﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﻢ.
ﺣﻀﺮﺕ ﻋﻠﻲ(ﻉ) ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: ﭘﺴﺮﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﺟﺎﻥ ﺑﻔﺮﻣﺎ. ﺑﺎﺯ ﺍﻣﺎﻡ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: ﺟﺎﻳﺰﻩ ﻣﻦ ﭼﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪﺑﻮﺩ؟
ﺣﻀﺮﺕ ﻋﻠﻲ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: ﻧﺼﻒ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻫﺎﻳﻢ ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺗﻮ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺎﻃﻤﻪ(ﺱ) ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: ﻋﺰﻳﺰ ﺩﻟﻢ ﺍﻓﻄﺎﺭ ﻛﻦ.ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﭘﺮﺳﻴﺪﻧﺪ:
ﺟﺎﻳﺰﻩ ﺷﻤﺎﺑﻪ ﻣﻦ ﭼﻴﺴﺖ؟ ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: ﻧﺼﻒ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﮐﻪ ﺑﺮ ﺗﻮ ﮔﺮﻳﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﻢ.
ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ(ﻉ) ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺟﺎﻥ ﺭﻭﺯﻩ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺎﺯﻛﻦ ﻭ ﺍﻣﺎﻡ ﻫﻤﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﺭﺍ ﭘﺮﺳﻴﺪﻧﺪ.
ﺣﻀﺮﺕ ﺩﺍﺩﻧﺪ: ﻣﻦ ﺗﺎ ﻫﻤﻪ ﮔﻨﻬﻜﺎﺭﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺗﻮ ﻧﺒﺨﺸﻢ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﺭﻓﺖ.
ﻭ ﺩﺭﻫﻤﻴﻦ ﺣﺎﻝ ﺟﺒﺮﺋﻴﻞ ﺑﺮ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ ﺧﺪﺍ ﻣﻲ ﻓﺮﻣﺎﻳﺪ: ﻣﻦ ﺍﺯ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﺘﺮ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺁﻥ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺗﻮ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﻣﻴﺒﺮﻡ ﺗﺎ ﺗﻮ ﺭﺍﺿﻲ ﺷﻮﻱ ﯾﺎ ﺣﺴﯿﻦ

خالی از لطف نیست اگر در ماه مبارک، خلاصه ای از این صحبتهای آقای پناهیان و با هم مرور کنیم:
...
بعضی از ما هنوز تصمیممان را نگرفته ایم که میخواهیم در این ماه مبارک چکار کنیم. اگر لازمه، پیچ تلویزیون را خاموش کن و بگو من ماه رمضان برنامه سرگرم کننده نمیخوام! ... صدا و سیما برنامه سرگرم کننده را برای این میگذاره که بعضیها سرگرمی باطل پیدا نکنند ... نه این که همه حتما سرگرم بشن. آدم حسابیها در ماه رمضان نیازی به برنامه سرگرم کننده ندارند ... بعدا اینقدر برنامه و سریال می بینی ، حالا قرانت رو بخون! ... زود بخوابیم که برسیم یه نماز شبی هم قبل از سحری خوردن بجا بیاریم ... دعای ابوحمزه ثمالی رو هرشب بخوانیم ببینیم چی میشه؟
سی شب که هزار شب نمیشه! 30 شب یک برنامه عبادی سنگین برای خودمون بگذاریم. ببینیم بالاخره چه اتفاقی می افته؟
همه میدونیم که اگر در ماه رمضان عبادت چندانی هم نکنیم به جهنم نمیریم، نفسمون هم عبادته، بوی بد دهان روزه دار هم ( که بالاخره به همه ما این یک فیض از روزه داری میرسه ) عطر بهشتی ست ... برو و خیالت راحت باشه ! ... برو بازیت رو بکن. جهنم نمیبرنت، نترس! ...
اما دین ما دین بلند همتهاست ... اونهایی که از روی بی اعتنایی به معنویت و خوشه چینی از این باغ پر فیض، فقط به شبهای قدر توجه میکنند و بس، اگرچه اونها هم نصیبی دارند، اما استفاده چندانی نمیبرند، چون دین مال آدمهای حداکثری و مال بلندهمتهاست ...
یکی از اسامی روز قیامت یوم الحسرته، یعنی روزی که همه حسرت میخورند که چرا از فرصتها کم بهره بردند ... نگاه ما اگر به دین درست باشه، بنای ما بر این میشه که بیش از دیگران و بیش از پیش دینداری کنیم.
(سخنرانی حجه الاسلام پناهیان – حرم مطهر رضوی – اواخر شعبان )

هوایِ داغِ جنوب...لباسی تنگ و چسبان از جنسِ پلاستیک٬ به اسمِ تن پوشِ غواصی...
درست تا زیرلبت را محکم پوشانده...
دست و پاهای بسته...دراز به دراز، کنارِ رفقایِ جوان، زخمی و گرما زده ات...نمیدانی چه میشود... تیر خلاص یا شکنجه در اردوگاه...؟؟!
اما...صدای بلدوزر، وحشت را در نفست به بازی میگیرد....ترس...چشمهای مادر... دستهای پدر... زبان درازی های خواهر... کتانی های برادر... گل کوچک با توپ پلاستیکی با بچه های محل... آب یخ که شقیقه ات را به درد میآورد...
...
...
...

خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 90
بازدید هفته : 2338
بازدید ماه : 2490
بازدید کل : 61397
تعداد مطالب : 1264
تعداد نظرات : 15
تعداد آنلاین : 1